Qui sóc

Amb una trajectòria professional de més de 25 anys al sector de la construcció, especialitzat com a cap dobra en bioconstrucció, format en disseny dinteriors, especialitzat en mesures de la biologia de lhàbitat i en interiorisme saludable, vull promoure el coneixement i les bones pràctiques en bioconstrucció i qualitat ambiental interior.

El meu objectiu és millorar la qualitat de vida i la salut de les persones a partir de la bioconstrucció.

Vull contribuir a aconseguir un món més humà, més ecològic, més sostenible, més saludable en definitiva: MésHabitable

Si creus que et puc ajudar, no dubtis en contactar amb mi.

Després de formar-me en diferents disciplines de la bioconstrucció i realitzar mesuraments, apantallaments, assessoraments, reformes i construcció de cases passives i ecològiques, he enfocat el meu esforç per aportar la salut de l’individu al seu hàbitat vital.

Treballar amb l’enfocament holístic que ens ofereix la bioconstrucció, ajudant a crear una relació saludable i equilibrada entre les persones, el seu entorn residencial i la seva activitat laboral. D’aquesta manera prevenir futures patologies creant un ambient interior harmònic, confortable i sa.

La salut il´ecologia social és la nostra primera preocupació. Després d’anys de difusió sobre la importància d’un bon ambient interior, dels efectes dels camps electromagnètics a la salut de les persones i col·laborar de forma altruista amb associacions d’afectats per diferents patologies com el càncer, EHS, SQM i associacions de persones en risc d’exclusió social, se’ns obre l’oportunitat de col·laborar amb especialistes i tècnics/ques en bioconstrucció.

Verificado por MonsterInsights