Blog

Nova imatge i nous serveis a Firhàbitat

Som impulsors i organitzadors de la fira.

3 de Juliol de 2023, avui fa ja un mes de la tercera edició de Firhàbitat, les setmanes passen ràpid i ja tenim les vacances a tocar. A Més Habitable som impulsors i organitzadors de la fira, i aquestes quatre setmanes ens han servit per analitzar i valorar aquesta última edició.

Creiem que Firhàbitat es va consolidant com a punt de trobada i referència per als professionals del sector. Aquest any hem comptant amb la participació destacada de diferents gremis, col·legis i associacions (COAC,CODIC,CATEB,RCP,IEB,GEA,AGMC), arquitectes, enginyers i constructors, tots experts en sostenibilitat i bioconstrucció, que es van reunir per intercanviar coneixements i descobrir les últimes tendències del sector, oferint al públic l’oportunitat de conèixer les innovacions, els materials, les tècniques constructives i els beneficis que ofereix la
bioconstrucció.

Tots amb un objectiu comú, tots compromesos amb el desenvolupament sostenible, l’ecologia i la salut.
Agraïts per la participació activa d’expositors, ponents, talleristes i visitants, superant sempre les expectatives de l’organització.  Comencem a treballar amb el projecte Firhàbitat 2024 amb la mateixa il·lusió de sempre!

Dit això, dir-vos que aquesta tercera edició ens ha fet especial il·lusió. Més Habitable (com altres empreses del sector) hem aprofitat l’energia de l’esdeveniment per presentar una nova etapa: Nova imatge i nous serveis:

Solucions innovadores que promouen un estil de vida més saludable i respectuós amb el medi ambient. Firhàbitat es va convertir en l’escenari ideal per presentar la marca, els serveis, fer networking entre empreses del sector, assessorar i orientar famílies que ben aviat podran donar crèdit dels nostres serveis. 100% recomanable.

Seguim treballant per una consciència més ecològica i més saludable. Més Habitable

top

Design - Build

Certainty of outcome. It’s why our clients choose us for their most challenging Design/Build projects.

Pre-Construction Services

From engineering to preconstruction, we offer a variety of services and delivery methods.