T’assessorem per avaluar i definir el producte adequat per als teus projectes de bioconstrucció, podem informar-te dels que més aportin a les teves necessitats.

Construcció sostenible, comptem amb una àmplia gamma de productes per a totes les necessitats, amb preus competitius que et permetran desenvolupar projectes de:

Aïllament, pintura , revestiment, morter, ceràmiques, purificació i descalcificació aigua.

T’agradaria construir la teva nova casa de fusta, palla, pedra natural, argila o cànem seguint les 25 pautes de la bioconstrucció unint holísticament la salut amb la construcció? Aquest concepte és en allò que es basa la bioconstrucció. A MésHabitable t’ajudem a convertir les teves il·lusions i projectes en una realitat saludable i ecològicament sostenible.

Us assessorem en la rehabilitació del vostre habitatge seguint els criteris d’eficiència energètica i disseny saludable.

Aquest servei es dedica a l’assessorament a particulars, professionals del sector, serveis públics, ajuntaments i empreses en tot tipus de millores en rehabilitació, obra nova, patrimoni, eficiència energètica, apantallaments electromagnètics i temes relacionats amb la bioconstrucció i la salut ambiental.